Voor al uw kado artikelen

Jamie in 15 minuten

Dit is het vervolg op Jamie in 30 minuten.

jamie15Jamie Oliver kreeg kritiek op zijn boek Jamie in 30 minuten omdat collega’s vonden dat zijn maaltijd-recepten niet in 30 minuten klaar te maken zouden zijn. Maar op TV liet Jamie zien dat met een goede voorbereiding, timing en multi-tasken het echt goed te doen is. Nou ja, “multi-tasken”, dat is een wat overgewaardeerde term voor iets in de oven zetten terwijl je zelf met een andere schotel doorgaat. Je moet er alleen aan denken het op tijd uit de over te halen om rooksignalen van de oven te vermijden !

Met het nieuwe 15 minuten boek (hardcover uitvoering) kan je zelf ook een enkel heerlijk gerecht in een kwartier op tafel zetten!

Gezond eten is met verse ingrediënten is mooi maar hebben we daar de tijd wel voor? Volgens Jamie kan dat best en het enorme succes van zijn 30 minuten bewijst dat het mogelijk is om in een half uur drie gangen op tafel te zetten. Nu schakelt Jamie een nog hogere versnelling in door één hoofdgerecht in slechts 15 minuten op tafel te zetten zonder consessies te doen aan smaak en samenstelling.

Jamie in 15 minuten bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel: met minimale tijdsinspanning maximale smaak. De gerechten zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. Een aanrader voor een gezond en smaakvol 2013!

Het nieuwste boek van Jamie is NU volop in onze winkel verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *